Projectlokaal verwelkomt Maarten Remijn

Dia1

Maarten brengt 15 jaar onderwijs- en projectervaring mee en daar zijn wij blij mee. Dit zijn twee gebieden waarmee Projectlokaal zich onderscheidt als dé specialist voor projecten in het onderwijs. Maarten heeft o.a. gewerkt aan projecten in de universitaire wereld zoals de lancering van een app, een studentenportaal en zelf ontwikkelde software. Projecten die behalve aandacht voor de techniek, minstens zoveel aandacht vragen voor de implementatie en de effecten op studenten, docenten én ondersteunend personeel.

Maarten geeft zelf aan dat hij het geweldig vindt om te werken aan de ontwikkeling van nieuwe generaties door bij te dragen aan de onderwijsorganisaties van de toekomst. Wij zijn verheugd dat Maarten voor Projectlokaal heeft gekozen en wensen Maarten heel veel plezier en succes bij Projectlokaal.

Wil jij ook werken aan de toekomst van het onderwijs en je aansluiten bij ons? We bieden je uitdagende projecten, leuke collega’s en uiteraard prima arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om te groeien en de steun van ervaren collega’s. Wil je meer weten? Kijk dan vooral eens op onze website onder “Vacature”.