Projectlokaal verwelkomt Kiona Hartman

Kiona

We zijn verheugd dat we Kiona kunnen verwelkomen! Zij heeft jarenlange ervaring als projectmanager en product owner binnen verschillende soorten organisaties. Haar analytische vermogen combineert zij met haar ervaring op het gebied van verandermanagement. Daarmee behaalt zij de beste projectresultaten: projecten die goed verlopen én waarvan het resultaat geaccepteerd en verankerd wordt in de organisatie. Zij zet mensen in beweging, gaat het gesprek aan en lost als sparringpartner voor haar team en opdrachtgevers, problemen echt op.

Kiona heeft lange tijd als zelfstandige gewerkt en wil nu haar kennis en ervaring inzetten bij projecten die er ook maatschappelijk toe doen. Daarom heeft zij gekozen voor het onderwijs én Projectlokaal. Wij zijn daar uiteraard blij mee en wensen haar heel veel plezier en succes bij Projectlokaal.

Wil jij ook werken aan de toekomst van het onderwijs en je aansluiten bij ons? We bieden je uitdagende projecten, leuke collega’s en uiteraard prima arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om te groeien en de steun van ervaren collega’s. Wil je meer weten? Kijk dan vooral eens op onze website onder “Vacature”.